De trotse juryleden met hun gekozen talents (foto: Ot Douwes).
De trotse juryleden met hun gekozen talents (foto: Ot Douwes).

Europees kampioenen op Open Podium Nieuwjaar

Actueel 219 keer gelezen

Voorburg - Maar liefst twee Europees kampioenen waren er donderdag 11 januari tijdens het bijzonder gevarieerde Open Podium van Talentenloods in Theatercafé Ludens.

Het cabaretduo Serina van der Meer en Fay Meuwissen van het 's Gravendreefcollege hadden niet alleen een voortreffelijk optreden, maar waren ook de vrolijke nootjes tussendoor. Terecht ontvingen zij een wildcard voor de Slotavond. Na een nieuwjaarstoespraak speelde de band Maybe Next Time een eigen nummer. Zij gaan door naar de Slotavond. Matthijs Smits van het Corbulocollege presenteerde zijn zelfgemaakte windmolen. Juliette Goudart, leerling van Haenen Muziek, en Jill Wegman traden op met een bijzonder mooi zelfgemaakt nummer 'The reason to smile'.

Patrish Nagesar maakte indruk met zijn nieuwe dubbele keyboard. Special Guest van de avond was Judith Porsch, 30-voudig Nederlands kampioen en Europees kampioen longbow, die dit jaar deel gaat nemen aan het WK in Zuid-Afrika. Mika Young van de Europeanschool is met haar 12 jaar al 3-voudig Europees kampioen Riverdance, een traditionele Ierse dans. Zij werd eensgezind gekozen voor de Slotavond.

De volgende Open Podiumavonden zijn donderdag 15 maart en donderdag 12 april. Vrijdagavond 18 mei is speciaal voor groep 8-ers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant