Burgemeester Tigelaar bedankt de buurtvaders, BPT en wijkagent(en) voor hun inzet (foto: gemeente LDVB).
Burgemeester Tigelaar bedankt de buurtvaders, BPT en wijkagent(en) voor hun inzet (foto: gemeente LDVB).

Samenwerking buurtvaders, BPT en politie werpt vruchten af

Actueel 537 keer gelezen

Leidschendam - De samenwerking tussen gemeente, buurtpreventieteam en de wijkagent in De Prinsenhof tijdens de voorfase van oud en nieuw heeft een goede basis gelegd voor de sociale veiligheid in de wijk. 

Nieuw dit jaar was de inzet van de buurtvaders. Mede dankzij hun inzet in de nacht van 31 december op 1 januari is de jaarwisseling in De Prinsenhof goed verlopen. Reden genoeg voor burgemeester Tigelaar om zijn erkentelijkheid uit te spreken en hen te bedanken voor hun inzet. 

Burgemeester Tigelaar: "De gemeente en de politie kunnen niet overal tegelijk zijn. De Prinsenhof heeft al jaren een actief buurtpreventieteam. We moeten het juist hebben van de ogen en oren in de wijk. Mensen die contact hebben met elkaar en met de jongeren in de buurt."

"Buurtvaders spelen ook een belangrijke rol omdat zij er wonen, de mensen kennen en weten wat er speelt", vervolgt hij. "Met oud en nieuw hebben we gezien wat dit oplevert. Een goede start om de samenwerking voort te zetten en samen te werken aan een prettige woonomgeving."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant