Olkan Samburkan : 'Inwoners van Leidschenveen kunnen weer langskomen met schoenen die gerepareerd moeten worden. Ik zorg ervoor dat ze er weer zo goed als nieuw uit gaan zien.'
Olkan Samburkan : 'Inwoners van Leidschenveen kunnen weer langskomen met schoenen die gerepareerd moeten worden. Ik zorg ervoor dat ze er weer zo goed als nieuw uit gaan zien.'

Nieuwe eigenaar voor Shoekey in Leidschenveen

Ondernemer in Beeld 2.135 keer gelezen

Leidschenveen - Shoekey aan de Jaap Hoekdreef 30 in Leidschenveen heeft een nieuwe eigenaar. Olkan Samburkan heeft de winkel op 14 februari geopend. Bij Shoekey kan men terecht voor allerhande reparaties aan schoenen, zoals: nieuwe hakken en zolen, oprekken van schoenen en laarzen en diverse herstelwerkzaamheden. De professionele apparatuur in het schoenreparatiebedrijf is geschikt voor vrijwel alle schoenen in alle segmenten. De jarenlange ervaring van Olkan staat garant voor topkwaliteit.

Olkan heeft het vak geleerd bij ambachtelijke schoenmakerij de Halve Zool in Den Haag. Met deze ervaring op zak is hij nu klaar voor zijn eigen onderneming. Bij toeval kwam hij bij het pand in winkelcentrum 't Hoge Veen in Leidschenveen terecht. In het pand aan de Jaap Hoekdreef 30 was al een schoenmaker gevestigd geweest dus voor Olkan was de stap snel gezet. "Inwoners van Leidschenveen kunnen weer langskomen met schoenen die gerepareerd moeten worden. Ik zorg ervoor dat ze er weer zo goed als nieuw uitzien." 

Shoekey heeft een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten en accessoires om de schoenen in goede staat te houden. Verkocht worden onder andere producten van de volgende merken: Tana, Saphir, Medaille D'Or, Tacco, MySole en Silca. Men vindt een groot assortiment schoenpoets, schoensmeer, borstels, veters, beschermingssprays, inlegzolen, wandelstokken, schoenspanners, paraplu's en naambordjes. Ook voor het bijmaken van sleutels is men aan het goede adres bij Shoekey. 

Kwaliteit staat bij Olkan voorop. Hij werkt uitsluitend met topkwaliteit materialen. "Ik neem de tijd om de schoenen vakkundig te repareren. Wanneer kwaliteitsschoenen aan reparatie toe zijn, wil de klant natuurlijk dat dit vakkundig gebeurt en dat de schoenen er na afloop weer als nieuw uitzien. Daar kan ik voor zorgen." Nieuwe leren zolen onder de schoenen, een rits vervangen in een laars of het verbreden van een schacht. Olkan staat garant voor het perfect herstellen van schoenen en laarzen. "Ik zorg ervoor dat mijn klant weer vele kilometers kan maken op de gerepareerde schoenen."

Als openingsactie biedt Olkan tot en met 28 februari 20% korting op elke reparatie, bij inlevering van dit artikel. Shoekey werkt met een stempelkaart waarmee korting verkregen kan worden. Bij besteding van 20 euro ontvangt de klant een stempel. Bij zes stempels krijgt de klant 15% korting op de volgende reparatie.

Shoekey aan de Jaap Hoekdreef 30 in Den Haag, is geopend op maandag van 12:00 tot 18:00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 en tijdens koopavond op donderdag tot 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op https://shoekey.nl/ of bel naar 070-2159086.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant