Groot applaus voor Camilla Chiesi en Charly de Groote door All Talents. (foto: Ot Douwes)
Groot applaus voor Camilla Chiesi en Charly de Groote door All Talents. (foto: Ot Douwes)

Verrassend Open Podium Talentenloods in theater Ludens

Actueel 426 keer gelezen

Voorburg - Het was een inspirerend en verrassend Open Podium georganiseerd door Talentenloods op donderdag 15 maart in theater Ludens. Winnaars werden de jonge pianist Bart van den Bos met een eigen jazzimprovisatie en Showgroep The Legendz van The Dance Factory. Zij zijn door naar de slotavond van 26 mei.

Mels Roozemond vertolkte met zijn bijzondere stem golden oldies. Namens het Huygensfestival traden Tijmen Weijermars (klarinet), Eran Heymann (piano) en Dasha Serck (viool) op. Dasha, winnares Florence concours, had bij haar twee gedichten over 'Het leven' muziek uitgezocht voor haar viool en werd daarbij begeleid door haar docente op de piano.

Frank Rozenberg vertelde als Special Guest over zijn twee passies: Politiek (GBLV) en fotografie. Zijn hart voor cultuur werd letterlijk zichtbaar door zijn foto's van onder meer twee dansers van De Dutch Junior Dance Division: Camilla Chiesi en Charly de Groote. Zij verschenen vervolgens live op het podium voor de Spaanse Dans. Daarna was de dansvloer voor de enthousiaste showgroepen Superkidz en Legendz van The Dance Factory. Camilla en Charly sloten af met hun ontroerende solo 'Quand Reviendras-tu.

Zelf optreden? Geef je op voor het Open Podium van donderdag 12 april (12-21 jaar) of (als je groep 8-er bent) voor vrijdag 18 mei op www.talentenloods.nl. Bezoekers kunnen kaarten reserveren op www.theaterludens.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant