Afbeelding

Kleding en stijltips: een gezellig dagje Leidschendam

Algemeen 19 keer gelezen

Een dagje winkelen en gezellig met vriendinnen op pad is voor iedereen een feest. Leidschendam is hiervoor uiterst geschikt en biedt genoeg mogelijkheden tot winkelen of uiterlijke verzorging. Zo zijn er veel kledingwinkels, kun je altijd een bezoek brengen aan een kapper of staat een pedicure klaar om jouw voeten te behandelen en te verzorgen. Ga daarom lekker samen op stap op die nieuwe outfit te scoren en voor een ontspannen behandeling van jullie uiterlijk.

Winkelen
In Leidschendam heb je een ruime keuze als het aankomt op kledingwinkels. Met meer dan 30 winkels die alleen gericht zijn op kleding en mode heb je genoeg keuze. Jullie zullen hier dan ook zeker slagen voor een nieuwe outfit volgens de laatste modetrends. In de lente van dit jaar en in de zomer zijn onder andere wijde spijkerbroeken en de tailleriem weer in de mode. Ook is het een trend om luxe teenslippers of sandalen te combineren met zomerse kleuren.

Behandeling bij een pedicure
Als je slaagt voor een leuk paar slippers dan wil je ook graag zonder zorgen kunnen rond lopen. Heb je last van voetproblemen zoals overtollig eelt of bijvoorbeeld een eksteroog, dan kun je hiervoor altijd terecht bij een pedicure in Leidschendam. Daar worden jouw voeten verzorgt en behandeld zodat je met plezier kunt lopen op die nieuwe slippers. De pedicure kan jou ook van advies voorzien om herhaling van de voetproblemen te voorkomen.

Zoekt u een pedicure? Kijk dan hier: https://www.pedicure.nl/leidschendam

Langs de kapper
Bij de kapper kunnen jullie ontspannen bijkletsen terwijl je een nieuwe coupe krijgt aangemeten. In de omgeving van Leidschendam zijn genoeg kappers te vinden die voor jullie de modernste kapsels kunnen realiseren. Kies eens voor een nieuwe kleur in je haar volgens de laatste mode. De kleuren die dit voorjaar voor kapsels gebruikt worden zijn troebele kleuren zoals zand tinten en licht beige. Lang haar kan nog steeds in een midden scheiding gedragen worden waarbij het volume alleen aan de zijkanten is aangebracht. Haren achter de oren of een loszittende knot bovenop het hoofd zijn ook nog steeds trends die je dit voorjaar terug zult zien in kapsels.

Zoekt u een kapper? Kijk dan hier: https://www.kappers.nl/leidschendam

Uit de krant