Afbeelding
Foto: OT DOUWES
DE JULIANABAAN

Haenen Muziek, uw persoonlijke muziekwinkel

Algemeen 1.050 keer gelezen

Voorburg - Haenen Muziek aan de Kon. Julianalaan 310 in Voorburg is al 38 jaar hét adres in Voorburg en Den Haag voor alle muziekinstrumenten, toebehoren, muzieklessen en bladmuziek.

"We hebben alles, akoestische en elektrische gitaren, een enorme collectie ukeleles, violen, saxofoons, fluiten, digitale en akoestische piano's, keyboards, drumstellen, klein slagwerk, enz. alsmede alle toebehoren van hoezen en tassen tot en met standaards, snaren en plectrums. En heel veel muziekboeken. Wij verhuren ook muziekinstrumenten als men nog niet precies weet welk instrument bij hem of haar past." Inmiddels spelen duizenden muziekliefhebbers op muziekinstrumenten van Haenen Muziek.

De Haenen muziekschool heeft wekelijks meer dan 400 leerlingen (vanaf 5 jaar) die muziekles krijgen van enthousiaste, gediplomeerde leerkrachten op gitaar, basgitaar, piano, keyboard, accordeon, ukelele, blaasinstrumenten én in klassiek en populair zang. "We zijn zó trots op onze leerkrachten, de leerlingen hebben hier zó veel plezier in hun hobby," aldus Ilona Haenen, eigenares van het familiebedrijf.

Het jaarlijkse hoogtepunt is het leerlingenconcert in Theater Ludens. Haenen Muziek is in 38 jaar meegegroeid met de tijd, maar is haar originele filosofie nooit vergeten; "Ouderwetse service, advies op maat en vooral weten waar muziek maken écht om gaat. Muziek maken is plezier maken, samen en alleen, voor professionele muzikanten, maar ook voor de beginnende hobbyist."

Meer informatie via tel. 070 – 386 3867, of op www.haenenmuziek.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant