Afbeelding
DE JULIANABAAN

Magnifique Beauty & Wellness is allround

Algemeen 509 keer gelezen

Voorburg - Magnifique Beauty & Wellness aan de Prins Bernhardlaan 173 in Voorburg is uitstekend in huid en haar en lichaamsverzorging en vooruitstrevend in het vakgebied. 

"Je kunt bij ons terecht voor een mooi geknipt kapsel, een Balayage ,een haarverlenging. maar ook voor schoonheidsbehandelingen, medisch pedicure, het aanbrengen van gelnagels en definitief ontharen", aldus eigenares Agnes Karamat-Ali. "We doen dus meer dan knippen alleen; we zijn echt een allround salon. Bovendien zijn we een door ANKO erkend haarspecialist voor pruiken en haarstukjes op maat. Er zijn veel mensen met haarproblemen en die kunnen wij prima van dienst zijn. Daarnaast hebben wij een gratis haal en breng service op donderdag en vrijdag voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Op aanvraag knippen wij ook aan huis.

De teamleden van Magnifique Beauty & Wellness zijn erkend dames- en herenkapper of haarstylist. Men kan er tevens genieten van diverse specialistische ontspannende hoofdhuidmassages. Vraag ook om de gratis haar & huid analyse met de microscope. Bij Magnifique Beauty & Wellness staat kwaliteit hoog in het vaandel. De kapsalon werkt uitsluitend met veganistische en parabenenvrije kwaliteitsproducten en etherische oliën. Gevoerd worden de merken Darphin, Balmain en Maria Nila. Klanttevredenheid is het uitgangspunt. 

Meer informatie:
070 – 387 2272
www.magnifique-voorburg.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant