Trainers Wies Visser, Jasper van Zweeden en Wouter Lorinser zijn enorm trots op hun turnsters (foto: Ankie Mathlener).
Trainers Wies Visser, Jasper van Zweeden en Wouter Lorinser zijn enorm trots op hun turnsters (foto: Ankie Mathlener). Foto: ANKIE MATHLENER

Turnsters Gymnova opnieuw in de prijzen

Sport 1.828 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen weken hebben alle selectieturnsters van turnvereniging Gymnova Gymnastiek Leidschendam hun rayonwedstrijden van de KNGU geturnd in Den Haag en Amsterdam.

Zaterdag 14 april was het de beurt aan Noa Noordermeer en Elise Scheerder. Noa heeft een hoge score behaald met een mooie 3e plaats op sprong. Elise behaalde met 49.025 punten een van de hoogste scores. Zaterdag 21 april moesten Femke van Haaster, Maaike van der Zon, Anežka Bandell, Tatum Gies, Teddy Reimers en Roos Boere turnen in Amsterdam. Femke werd van de 17 turnsters 4e op sprong en 2e op vloer. Anežka werd 2e op de meerkamp en Tatum prachtig 5e, Teddy werd 2e op brug en 4e op vloer, waar Roos een 6e plaats behaalde. Zaterdag 22 april mochten Fiëntje Martis, Nadine Willems, Jara Hogenhout en Anna Veenema hun kunsten laten zien. Fiëntje behaalde een 3e plaats op de meerkamp en werd 2e op sprong en brug. Nadine behaalde een prachtig resultaat op brug met een 4e plaats en op vloer een 5e plaats. Jara turnde een goede wedstrijd en mag tevreden terugkijken. Anna werd 2e op haar favoriete onderdeel vloer. Meer informatie op: Gymnovagym.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant