Opening van het 4 tegen 4 voetbaltoernooi met wethouder Nadine Stemerdink (foto: SenW).
Opening van het 4 tegen 4 voetbaltoernooi met wethouder Nadine Stemerdink (foto: SenW).

Zon én onweer bij 4 tegen 4 voetbaltoernooi

Sport 404 keer gelezen

Leidschendam - Sport en Welzijn (SenW) organiseerde zondag 27 mei op de velden van voetbalvereniging RKAVV een 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen uit Leidschendam.

Zo'n 130 kinderen uit groep 5 t/m 8 van basisscholen uit Leidschendam deden mee aan het 4 tegen 4 voetbaltoernooi. De sportdag begon met een lekker zonnetje, maar in de loop van de dag werd het erg bewolkt en ging het zelfs onweren. Bo Muermans, stagiair bij SenW, vertelt: "We moesten wel opletten of het nog verantwoord was om buiten verder te spelen. Voor de zekerheid waren in de sporthal velden uitgezet, zodat het toernooi toch kon doorgaan. Uiteindelijk was dat niet nodig."

Ondanks het klamme, warme weer waren de jeugdige voetballers enorm fanatiek. Picnic zorgde voor een verkoelend waterijsje voor alle deelnemers. Dankzij financiële ondersteuning van Vlietwensen was er tevens een springkussen.

Uiteindelijk waren de de winnaars: Dagou1 (groep 5/6), Lol op je muil (groep 5/6), Ballers (groep 7/8), Boss baby's (groep 7/8) en Girl power (meisjespoule groep 7/8). Bo Muermans kijkt tevreden terug. "Het was een leuke dag! Ik heb veel vrolijke kinderen gezien."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant