In de Stadstuin kun je zelf kruidenplantjes oppotten om mee naar huis te nemen en waarvan je je  eigen smaakmakers kunt oogsten (archieffoto pr).
In de Stadstuin kun je zelf kruidenplantjes oppotten om mee naar huis te nemen en waarvan je je eigen smaakmakers kunt oogsten (archieffoto pr).

Vijfde Nationale Tuinweek bij Groei & Bloei

Actueel 201 keer gelezen

Leidschendam - Op zaterdag 9 juni gaat de Groei & Bloei Nationale Tuinweek van start met de landelijke actie 'Tegel eruit plant erin'.

U kunt tussen 13.00 en 16.30 uur een tegel (één tegel per persoon) inruilen voor 2 planten (beschikbaar gesteld door Life&Garden) bij: Life&Garden Leidschendam, Veursestraatweg 292d in Leidschendam of bij de Stadstuin Rusthout, Noordsingel 3 Leidschendam.

Vervolgens is het op woensdagmiddag 13 juni van 13.00 tot 16.30 uur 'Plantjesdag' in Stadstuin Rusthout. Deelname is gratis. Groei & bloei zorgt voor plantpotjes, potgrond en een partij kruidenplanten die je op woensdagmiddag zelf in een potje kan komen planten.

De Tuinweek wordt op zaterdag 16 juni afgesloten met een open tuinen dag. Van 10.00 tot 16.00 uur ligt er bij de tuin van Jan en Gonnie Blokland aan de Pelikaanhof 108 in Leidschendam voor iedereen een lijst klaar met de adressen van de deelnemende tuinen, incl. een fietsroute langs de deelnemende tuinen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant