Afbeelding

Ontspannen bij kapsalon Dilek en schoonheidssalon Celesta Beauty

Ondernemer in Beeld 1.935 keer gelezen

Leidschendam - Kapsalon Dilek en schoonheidssalon Celesta Beauty aan de Koningin Julianaweg 9 bieden een totaalpakket voor schoonheid en beauty. Dilek Baser en Cora van der Burg hebben beiden hun eigen bedrijf maar versterken elkaar als het gaat om vakmanschap en samenwerking. 

Dilek is al 17 jaar kapster en heeft al vanaf haar 27e haar eigen kapsalon, Zij is begonnen in Leidsenhage en zit sinds 3 jaar aan de Koningin Julianaweg in Leidschendam. Cora zit al 32 jaar in het vak en opende haar eerste salon op haar 23e. Beiden zijn gedreven en enthousiaste ondernemers waarbij perfectionisme en kwaliteit hoog in het vaandel staan. "We kunnen het goed met elkaar vinden, we brainstormen over elkaars ideeën maar bemoeien ons niet met elkaars werk", zeggen Dilek en Cora lachend.

Bij Kapsalon Dilek krijgt de klant alle aandacht van de ervaren hairstylisten. Zij zijn goed op de hoogte van de laatste trends. Dilek biedt speciale behandelingen aan met kwalitatief hoogstaande producten afgestemd op de wens van de klant. Sinds kort is naast de keratine behandeling ook het bekende Olaplex treatment aan het assortiment toegevoegd. Een hoogwaardig treatment voor geverfd en droog haar, maar ook krullend haar krijgt er een mooiere slag van. Olaplex helpt de beschadigingen van het haar tegen te gaan en de structuur van het haar te versterken. Naast de kapsalon heeft Dilek een IPL studio voor permanente ontharing, microblading en wimperlifting. 

Cora is al 32 jaar schoonheidsspecialiste, sinds oktober vorig jaar heeft zij een mooie salon in het pand aan de Koningin Julianaweg. Zij werkt met de merken Neoderma, Decaar en Dermo28, dit zijn pure huid verbeterende producten. Trots is Cora op de OxyGeneo behandeling . "Ik ben de enige in de regio die deze 3 in 1 zuurstofbehandeling aanbiedt". Het is een volledige schoonheidsbehandeling van een uur maar met een intensieve werking. Je hebt vanaf de eerste behandeling direct een zichtbaar resultaat. Daarnaast biedt schoonheidssalon Celesta Beauty veel verschillende behandelingen aangepast aan elk huidtype. Laat de drukte van de dag achter je en kom even helemaal tot rust en geniet van effectieve en resultaatgerichte behandelingen.

De klanten vinden het fijn om een behandeling te boeken bij Celesta Beauty en daarna in de kappers stoel te genieten van een haartreatment of een nieuw kapsel onder het genot van een kopje koffie of thee. Op speciale dagen zoals de kerstdagen en Oud en Nieuw zelfs met een glaasje wijn en lekkere hapjes. Kapsalon Dilek en schoonheidssalon Celesta Beauty maken uw bezoek tot een heerlijk ontspannen moment. "Ons doel is dat de klant blij en gelukkig de deur uitgaat", aldus Dilek en Cora.

Meer informatie op: kapsalondilek.nl, tel: 070-750 47 44 en celestabeauty.nl, tel: 06-234 04 492. Facebook voor leuke acties en nieuwtjes: www.facebook.com/Dilek-celestabeauty-1426175554145118/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant