Peter Verbeek was een van de organisatoren van de Zomerproeverij. (Foto: PR)
Peter Verbeek was een van de organisatoren van de Zomerproeverij. (Foto: PR)

Geslaagde Zomerproeverij in Het Veur Theater

Actueel 268 keer gelezen

Leidschendam - In Het Veur Theater vond zondag 24 juni de Zomerproeverij plaats. Ruim 60 gasten genoten van heerlijke wijnen, zomerse cocktails, frisse bieren en lekkere hapjes. Peter Verbeek, één van de organisatoren was trots op het resultaat. "Het doel van deze proeverij was om mensen kennis te laten maken met en te laten genieten van lekkere dranken en hapjes. En dat is gezien de sfeer goed gelukt".

Naast de wijnen en cocktails, die door Gall&Gall Verbeek geserveerd werden, was ook de Voorburgse Bierwinkel aanwezig. Eigenaar René verraste de gasten met heerlijke frisse bieren, goed voor de zomerse dorst. Daarnaast verzorgde van Rijn Culinair een geheel nieuw Italiaans delicatessen assortiment. Het Digusti assortiment is zeer verrassend en vond gretig aftrek. Uiteraard zorgde restaurant De Heerlijkheid weer voor de inwendige mens met o.a. oud Hollandse hapjes.

De Zomerproeverij werd georganiseerd door enkele ondernemers uit het Leidschendam Centrum.  Met regelmaat proberen deze ondernemers met activiteiten en evenementen het Leidschendam Centrum op de kaart te zetten om zo een levendig ondernemers klimaat te creëren. Het volgende festival staat gepland op 8 juli. Dan vindt het BBQ Festival by Puurvis plaats. Voor meer informatie bel je 070- 3177505 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant