De selectie van RKAVV (foto: pr RKAVV).
De selectie van RKAVV (foto: pr RKAVV).

RKAVV naar Zuid Nederland

Sport 254 keer gelezen

Leidschendam - Maandag maakte de KNVB de indeling van de eredivisie tot en met de Hoofdklassen voor het voetbalseizoen 2018-2019 bekend.

Twee jaar geleden maakte RKAVV vele reiskilometers naar Zuid Nederland. Afgelopen seizoen maakte de club vele reiskilometers naar Noord Nederland. Komt seizoen mag men weer naar Zuid Nederland. Door de degradatie van DHC staat er komend seizoen geen enkele streek- of Haaglandenderby op het programma.

RKAVV komt uit in de zondag Hoofdklasse B met Alphense Boys, Baronie (Breda), Gemert, Groene Ster (Heerlerheide), Halsteren, IFC (Hendrik Ido Ambacht), Leonidas (Rotterdam), Magreb'90 (Utrecht), De Meern, RKSV Minor (Nuth), Nuenen, sv Meerssen, UDI'19/CSU (Uden), Unitas (Gorinchem) en V.C. Vlissingen.

De competitiestart is op zondag 2 september. RKAVV speelt dan uit bij Magreb'90. Morgen (= donderdag) speelt RKAVV om 19:30 uur de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Tegenstander op de Kastelenring is dan Jong ADO Den Haag. Saillant detail is dat de nieuwe Jong ADO Den Haag-speler Kick de Goede een neef is van RKAVV's hoofdtrainer Maurizio Ceccucci. Na de wedstrijd gaat RKAVV een aantal weken op zomerreces.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant