Leo Dijkhuizen, die een keer soorde, omgeven door spelers van de tegenstander (archieffoto).
Leo Dijkhuizen, die een keer soorde, omgeven door spelers van de tegenstander (archieffoto).

Forum Sport wint

Sport 144 keer gelezen

Voorburg - Zaterdag eersteklasser Forum Sport sloot zaterdag een tweeweekse training cyclus, zijnde de eerste fase van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, af met een oefenwedstrijd op eigen veld tegen de gelegenheidsformatie FC Rotterdam Oost, een uit de hogere klassen van het Rotterdamse amateurvoetbal samengestelde selectie.

Hoofdtrainer Bas Steffens en assistent-trainer Dennis den Turk gebruikten de 2 weken training om de volledige en op enkele posities nieuwe spelersgroep alvast aan elkaar te laten wennen en om de tijd tussen de laatste competitiewedstrijd en de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen gefaseerd, actief en nuttig te benutten.

Voor en na rust kwam Forum Sport met een ander elftal het veld, zodat de technische staf iedereen kon zien spelen. Bij de rust was het 2-2. De eindstand was 4-3. Voor Forum Sport scoorden Leo Dijkhuizen, Joshua Steenvoorden (2) en Abdelhak Bojaada.  

Forum Sport is komend seizoen officieus ingedeeld in de zaterdag eerste klasse B met BVCB (Bergschenhoek), Brielle, RVVH, Rijsoord (beiden Ridderkerk), Heinenoord, S.V. Honselersdijk, Westlandia (Naaldwijk), Deltasport (Vlaardingen), SHO (Oud-Beijerland), Die Haghe (Den Haag), Kloetinge, VV de Meeuwen (Zoutelande) en sv Poortugaal.

Er staan dus 6 Haaglandenderby's op het programma; Die Haghe, S.V. Honselersdijk en Westlandia. Officieel moet de KNVB de nieuwe indeling nog bekend maken. De verre uitwedstrijden zijn naar Zeeland tegen Kloetinge (127 km) en VV de Meeuwen (122 km).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant