Op Tennispark Overdam wordt op zaterdag 25 augustus een benefiettoernooi 'Tennis voor Eefje' gehouden (stockfoto).
Op Tennispark Overdam wordt op zaterdag 25 augustus een benefiettoernooi 'Tennis voor Eefje' gehouden (stockfoto).

Benefiettoernooi 'Tennis voor Eefje' op Overdam

Sport 942 keer gelezen

Leidschendam - Op Tennispark Overdam wordt op zaterdag 25 augustus een benefiettoernooi 'Tennis voor Eefje' gehouden. De opbrengst gaat geheel naar de Stichting Eefje.

Eefje Muller (30), de dochter van een clublid op tennispark Overdam, heeft kanker. Volgens de artsen in Nederland heeft zij nog maar kort te leven. Er is niets wat zij nog voor haar denken te kunnen doen en in januari heeft Eefje haar laatste chemokuur gehad. Maar Eefje heeft nog wel een kans: immuuntherapie in de IOZK kliniek in Keulen. Dit kan haar leven redden.

Voor deze behandeling is echter veel geld nodig (€ 150.000), dat niet wordt vergoed door de zorgverzekering. Het is Eefjes enige kans. De stichting Eefje probeert nu zo veel mogelijk geld in te zamelen Daarom wordt op zaterdag 25 augustus van 11.00 tot 16.00 uur op Tennispark Overdam in Leidschendam een Ladies Day benefiettoernooi 'Tennis voor Eefje 'gehouden. Tevens is er een loterij met leuke prijzen. Iedereen is welkom en wie niet tennist, kan wel gewoon deelnemen aan de loterij. Meer informatie is te vinden op www.eefjemuller.nl.

Inschrijven voor het toernooi, individueel of als koppel, kan via tennisvooreefje@gmail.com onder vermelding van je naam, 06-nummer en speelsterkte. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro p.p. en komt geheel ten goede aan de Stichting Eefje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant