Aan het eind van de middag stond er maandag tijdens de WOeJPret nog een lekkere kookactiviteit op het programma (foto: Michel Groen).
Aan het eind van de middag stond er maandag tijdens de WOeJPret nog een lekkere kookactiviteit op het programma (foto: Michel Groen). Foto: Michel Groen

WOeJPret gaat binnen van start

Actueel 311 keer gelezen

Het buiige weer leende zich niet echt voor een buitenprogramma, dus ging het zomervakantieprogramma WOeJPret voor kinderen tussen 4 en 12 jaar maandag binnen van start. Er werd een leuke workshop gegeven, waarna de kinderen konden knutselen in het thema 'Natuur en Avontuur'. Vervolgens stond er een lekkere kookactiviteit op het programma.

Er vinden nog activiteiten van het knutsel, sport/spel en themaprogramma plaats op 17 en 20, 22 en 24 augustus. Vrijdag 17 augustus (11.00-16.00 uur) is er een uitstapje met een avontuurlijke ontdekkingstocht in het mooie natuurgebied Meijendel.

Maandag 20 augustus (11.00-14.00 uur) wordt begonnen met een workshop in het thema natuur. Ook wordt een bezoek gebracht aan een echte moestuin waar de kinderen ook zelf zaadjes gaan zaaien.

Woensdag 22 augustus (11.00-14.00 uur) kunnen de kinderen hun sportkleding uit de kast halen, want dan is het sportdag bij WOeJPret.

Vrijdag 24 augustus (10.00-16.00 uur), wordt het vakantieprogramma afgesloten met echt buitenavontuur in het Plaswijckpark in Rotterdam, waar de kinderen lekker gaan klimmen en klauteren maar ook bijzondere dieren kunnen ontdekken

Zomeractiviteiten SenW
Ook bij SenW Leidschendam-Voorburg is er tijdens de zomerperiode genoeg te doen. Iedereen die tijdens de zomervakantie aan hun fitheid en conditie wil werken, kan op Playground Prinsenhof in Leidschendam en de pas geopende Playground Corbulo in Voorburg een aantal middagen per week terecht voor verschillende sportactiviteiten. Iedere woensdag en donderdag van 13.00 tot 15.00 uur zijn er activiteiten op de playground in Leidschendam. Op de playground in Voorburg zijn er op maandag van 13.00 tot 14.30 uur leuke sporten te beoefenen.

Er zijn iedere week verschillende trainers die hun eigen sport aanbieden, waaronder; boogschieten, voetbal, handbal, basketbal, hockey, tennis en thaiboksen. Tijdens het warme weer worden ook de Dunea waterpompen bij de playgrounds volop in gebruik genomen. Tussen de activiteiten door kunnen kinderen voldoende water drinken en worden er ook leuke waterspelletjes gehouden.
Iedere woensdagochtend kun je van 10.00 tot 11.00 uur onder begeleiding van een buurtcoach meedoen met de Summer Bootcamp bij Fitplaats Park 't Loo aan de Spinozalaan 175 in Voorburg. Voor alle activiteiten geldt; meedoen is gratis en inschrijven is niet nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant