Stomerij van Kan is gevestigd op de Prins Frederiklaan 167 in Leidschendam.
Stomerij van Kan is gevestigd op de Prins Frederiklaan 167 in Leidschendam.

Van Kan; unieke stomerij op unieke plaats

Ondernemer in Beeld 979 keer gelezen

Leidschendam - Stomerij van Kan is een stomerij met een unieke ligging. Hoewel de stomerij in de gemeente Leidschendam en Voorburg is gevestigd, ligt het ook dichtbij Den Haag, Wassenaar en Voorschoten. "Wij krijgen klanten uit een redelijk groot geografisch gebied wat erg gunstig is voor ons als stomerij. Aan de andere kant moeten wij wel kwaliteit leveren want iemand die speciaal uit Den Haag of Voorschoten komt doet dat omdat hij kwaliteit wil", aldus Clazien van Kan, eigenaar van de stomerij.

Stomerij van Kan is naast kleding gespecialiseerd in werkkleding, bruidskleding, gordijnen en vitrages en leren kleding. Ook kunt u bij Van Kan terecht voor kledingreparatie. De stomerij besteedt veel aandacht aan kwaliteit en klantenservice. 

Tijdens de Nationale Textielverzorgingsdag heeft van Kan de NETEX Marketing Jaarprijs 2018 gewonnen. Dit vak-evenement voor de Nederlandse stomerijbranche, georganiseerd door branchevereniging NETEX, beoordeelt stomerijen op moderne dienstverlening en klantgerichtheid. Stomerij van Kan is net als in 2016 ook in 2018 de winnaar geworden van deze prestigieuze prijs. Door deze overwinning vertegenwoordigt de stomerij Nederland tijdens de wereldwijde selectie van de Global Best Practices Awards 2018 in Milaan op 18-19 oktober 2018.

Bent u woonachtig in de gemeente Leidschendam en Voorburg, Den Haag, Wassenaar en Voorschoten? Stomerij van Kan is gevestigd op de Prins Frederiklaan 167 in Leidschendam.

www.stomerijvankan.nl


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant