Anja en Megan van D-Reizen zijn blij met hun nieuwe locatie in Fresh! Van The Mall of the Netherlands (foto: Inge Koot).
Anja en Megan van D-Reizen zijn blij met hun nieuwe locatie in Fresh! Van The Mall of the Netherlands (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER IN BEELD

D-Reizen Leidsenhage verhuisd naar Fresh!

Ondernemer in Beeld 1.197 keer gelezen

Leidschendam - Reisbureau D-Reizen is verhuisd naar het Fresh-gedeelte van Leidsenhage, Mall of the Netherlands. Op 1 september is er een feestelijke opening met onder andere drankjes, hapjes en een prijsvraag. De medewerkers Anja, Megan, Nadia en Tamara staan klaar om klanten en andere belangstellenden in het nieuwe filiaal te ontvangen.

Al vele jaren was D-Reizen te vinden in een van de kiosken aan de Liguster. Door de herontwikkeling van Leidsenhage naar Mall of the Netherlands hebben Anja en haar collega's twee tijdelijke locaties gehad maar zijn nu eindelijk verhuisd naar de definitieve plek op de eerste etage van Fresh! Er wordt nog steeds volop gebouwd in Leidsenhage maar ook het Fresh-gedeelte is nog niet af. Voorlopig is het reisbureau daarom bereikbaar via een loopbrug vanaf het parkeerdek. "Als alle bouwactiviteiten zijn afgerond dan kunnen klanten via de roltrap naar de eerste etage komen," vertelt Anja van Soest.

Anja werkt al 20 jaar bij D-Reizen. Daarvoor werkte zij voor een bank en zij heeft ook een periode fulltime voor haar kinderen gezorgd. Vanaf de eerste dag dat zij bij D-Reizen begon is het verkopen van reizen en hiermee mensen gelukkig maken haar passie. "Ondanks dat ik vliegangst heb boek ik reizen voor mijn klanten over de hele wereld", vertelt zij lachend. "Als ik niet genoeg weet over een bestemming dan heb ik mijn collega's die mij daarover van informatie voorzien. En daarnaast ben ik veel op studiereis geweest dus kan ook veel uit eigen ervaring vertellen."

Wat Anja en haar collega's belangrijk vinden is dat de klant blij op vakantie gaat en nog blijer terugkomt. Vooraf, tijdens en na afloop van de reis is er regelmatig contact met de klant. En mocht er wat aan de hand zijn dan is er een callcenter dat altijd bereikbaar is. Anja probeert door de juiste vragen te stellen te filteren wat de klant wil. Zo stelt zij de perfecte reis samen of zoekt naar een passende pakketreis bij een van de touroperators. "Wij maken daarbij ook gebruik van de Duitse Touroperators. Die zijn vaak goedkoper omdat het hoogseizoen daar net anders valt."

D-Reizen verkoopt geen eigen reizen maar is een onafhankelijk bemiddelaar tussen de klant en de touroperator. In de winkel zijn mooie gidsen verkrijgbaar met veel inspiratie. Als grootste reisbureau van Nederland weten zij alles van vakanties. Van losse vliegtickets tot een complete rondreis en van een weekendje weg tot een luxe cruise. "Wij kennen de mooiste plekjes en we weten precies wie daar het mooiste aanbod heeft. Wij vragen wat de klant wil en vinden in het enorme aanbod aan vakanties de beste en meest voordelige deal voor onze klant."

Anja adviseert haar klanten altijd op tijd te boeken. "Mooie aanbiedingen kort voor vertrek zijn er bijna niet meer. Je kan veel beter gebruik maken van de vroegboekkortingen. Zeker vliegtickets kan je beter zo vroeg mogelijk boeken. Hoe dichter je bij de vertrekdatum komt hoe duurder het wordt. Klanten kunnen nu al hun vakantie bij ons boeken voor de zomer 2019."

D-Reizen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Zij zijn bereikbaar via: (0) 70 770 10 70. Het nieuwe adres is Liguster 126 in Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant