Tamara Voermans, André van den Bos, Lennie Valk, Kirsten Kurvers en Helen Talenti van Yoga Center Karuna (foto: Inge Koot).
Tamara Voermans, André van den Bos, Lennie Valk, Kirsten Kurvers en Helen Talenti van Yoga Center Karuna (foto: Inge Koot).

Compleet pakket aan massages bij Yoga Center Karuna

Ondernemer in Beeld 1.699 keer gelezen

Leidschendam - Yoga Center Karuna bestaat alweer 2,5 jaar met 7 dagen in de week een groot aanbod aan yoga lessen en breidt nu uit met een compleet aanbod massagebehandelingen? Eigenares Kirsten Kurvers is blij met dit uitgebreide aanbod aan massagebehandelingen en wil dit onderstrepen met een leuke aanbieding. "Iedereen die de komende vier weken een massage bij ons boekt van 60 minuten ontvangt 10 euro korting." 

Bij alle masseurs van het Karuna massageteam kan men terecht voor een ontspannen oliemassage: de complete massage van gewrichten, spieren en huid met gebruik van een verwarmende, huidverzorgende, etherische olie. Daarnaast heeft elke masseur zijn of haar specialisme. 

Tamara Voermans is shiatsu masseur. Shiatsu-massage is een manuele therapie die bestaat uit het toepassen van druk met duimen, vingers en handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Druktoepassing op deze punten stimuleert de huid en verlicht spierstijfheid. Daarnaast reguleert de massage het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert hiermee het zelf herstellend vermogen van het lichaam. "Ik kwam op het idee om deze massage ook bij Karuna te gaan geven toen een leerling uit mijn Yogales erom vroeg. Zij was hier zo enthousiast over waardoor ik het ook aan andere cliënten van Karuna wil bieden." 

Lennie Valk Is al sinds de opening van Karuna, tweeënhalf jaar geleden, aan dit yoga centrum verbonden. Men kan bij haar terecht voor shiatsutherapie. "Het is inspirerend om met mensen te werken en ze te laten ervaren hoe weldadig en ontspannend een shiatsubehandeling voor lichaam en geest kan zijn." Shiatsutherapie is een uitkomst voor veel klachten. De behandeling helpt bij slaapproblemen, burn-out, hoofdpijn en vele andere klachten en wordt vergoed door de zorgverzekering. Het verschil tussen shiatsu therapie en shiatsu massage is dat er bij de therapie een diagnose wordt gesteld van waaruit de behandeling wordt gestart. Hierdoor kan Lennie de behandeling gerichter sturen.

De enige mannelijk masseur van het Karuna massageteam is André van den Bos. Zijn massages zijn stevig en koesterend tegelijk. André heeft zijn opleiding vorig jaar afgerond en heeft zich gespecialiseerd in ontspannings- en hot stone massage. "De spanning uit je spieren laten masseren, ontladen en opladen. Je hoofd leegmaken en intens genieten van de warmte en de liefdevolle aandacht. Tot rust komen en stress laten wegvloeien. Dat wil ik bereiken met mijn massage", vertelt André. Een hot stone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, zorgt voor het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. 

Helen Talenti is Engelstalig en geeft hot stone, ontspannings- en sportmassage. Sportmassage verbetert de bloedcirculatie en hierdoor de afvoer van afvalstoffen, pijnprikkels en vocht, de toevoer van zuurstof en voedingstoffen. Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller hersteld en weer actief kan deelnemen aan zijn sport. Helen heeft 15 jaar ervaring en is nu een jaar actief bij Karuna.

Yoga Center Karuna bevindt zich J.S. Bachlaan 51 in Leidschendam. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar: 070 - 740 00 28. Meer informatie op www.yogacenterkaruna.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant