Wethouder Juliette Bouw laat de CDA Zuid-Holland delegatie het oude hart van Leidschendam zien. (Foto: CDA-LV)
Wethouder Juliette Bouw laat de CDA Zuid-Holland delegatie het oude hart van Leidschendam zien. (Foto: CDA-LV)

CDA Zuid-Holland op werkbezoek in Leidschendam

Actueel 359 keer gelezen

Leidschendam- Op vrijdagmiddag 21 september komt het CDA Zuid-Holland op werkbezoek in Leidschendam-Voorburg. CDA-raadslid Paul van Rede ontvangt hen en Monique van Geemert (Unibail-Rodamco-Westfield Group) verzorgt een presentatie over de regionale betekenis van de 'Mall of the Netherlands', wat het grootste winkelcentrum van Nederland zal worden.

Vervolgens wordt onder leiding van wethouder Juliette Bouw in het oude hart van Leidschendam gekeken hoe dorpskernen leefbaar te houden. Het werkbezoek wordt afgesloten met een uitgebreide discussie van onderwerpen, zoals bestuurlijke ontwikkelingen in de regio, mobiliteitsontwikkeling en de noodzaak van OV-voorzieningen.

Er zullen tijdens dit werkbezoek meerdere lokale thema's aan de orde komen, waaronder regionale betekenis van bedrijfsterreinen, het leefbaar houden van dorpskernen, mobiliteitsontwikkeling en woningbouwprogramma's. 

Verschillende lokale en regionale CDA-politici zijn aanwezig, waaronder de leden van Provinciale Staten, CDA-vertegenwoordigers van de betrokken gemeenten, Europarlementariër Wim van de Camp en Zuid-Hollands CDA-Kamerlid Chris van Dam.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant