SEV G-1 heeft komt eigenlijk een paar spelers te kort en is vooral heel erg op zoek naar een keeper (foto: pr SEV-G).
SEV G-1 heeft komt eigenlijk een paar spelers te kort en is vooral heel erg op zoek naar een keeper (foto: pr SEV-G).

SEV G1 naarstig op zoek naar nieuwe keeper

Sport 1.055 keer gelezen

Leidschendam - Het G1 team van de Leidschendamse voetbalvereniging SEV bestaat dit seizoen uit slechts 9 spelers en er wordt nog een echte keeper gemist.

SEV is dus naarstig op zoek naar een doelman met een (lichte) beperking die past in het supergezellige en sportieve G1 team. Ben je tussen de 18 en 40 jaar en heb je een lichte verstandelijke beperking of een vorm van autisme en wil je heel graag deel uitmaken van het voetbalteam dan ben je welkom bij de voetbalvereniging op sportpark Kastelenring aan de Sportparkweg 4 in Leidschendam.

Getraind wordt iedere woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur op het SEV hoofdveld en belangstellenden kunnen altijd langskomen om een training bijwonen en/of kennis te maken. De wedstrijden worden gespeeld in KNVB-competitieverband en vallen altijd op een zaterdag. Het is de bedoeling dat je op deze zaterdagen en de woensdagavonden zeker beschikbaar bent. Naast de competitiewedstrijden wordt ook gevoetbald tegen een elftal van de politie of de gemeenteraad en zijn er regelmatig activiteiten als het pannenkoekentoernooi.

Als nieuw lid dien je je in te schrijven bij Stichting Sportbelang SGK voor sporters met een handicap. Neem voor meer inlichtingen contact op met de coördinator G-voetbal van SEV, Rob de Bruijckere, via tel. 06-29254735.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant