Afbeelding
ONDERNEMER IN BEELD

Uw betrouwbare specialist Re-clinic terug van weggeweest in Leidsenhage

Ondernemer in Beeld 1.222 keer gelezen

Leidschendam - Met een nieuw concept is Re-Clinic (voorheen Ink-Clinic) na dertien maanden weer terug in winkelcentrum Leidsenhage. Een eigentijdse winkel op de eerste etage van Fresh! waar 'Klaar terwijl u wacht' het uitgangspunt is. Frank Cheng heeft er alle vertrouwen in dat zijn nieuwe duurzame concept met het repareren van smartphones, verkopen van refurbished smartphones en hervullen van inktpatronen snel ingevoerd is in Leidschendam en omstreken.

Dertien jaar geleden opende Frank Cheng zijn winkel in een kiosk aan de kant van het Zijdepark in Leidsenhage. In die dertien jaar heeft hij naast veel particulieren ook een uitgebreide kring aan vaste klanten weten op te bouwen. Door de nieuwbouw van Leidsenhage moest Frank verhuizen naar een tijdelijke locatie om vervolgens dertien maanden geleden zelfs dat pand te moeten verlaten. "De oplevering van onze nieuwe locatie in Fresh zou vier maanden later zijn maar dat duurde helaas veel langer."

Frank was dan ook heel blij toen hij eind augustus zijn nieuwe winkel opende en ook zijn bestaande klanten reageerden enthousiast op zijn terugkomst. De winkel is volgens de nieuwe huisstijl ingericht waarbij pixels in wand, vloer en aankleding terugkomen. Tegelijkertijd heeft hij ook zijn concept vernieuwd om zo nog meer klanten te kunnen bedienen.

Duurzaam ondernemen staat bij Frank centraal. Hij begon met het vullen van inktpatronen maar ziet nu ook in het repareren van smartphones een toevoeging op dit ideaal. "Wij repareren snel en vakkundig op basis van no cure no pay. Wat veel mensen niet weten is dat in sommige gevallen de reparatiekosten van een kapot gevallen toestel via de inboedelverzekering bij de verzekeringsmaatschappij is te verhalen," is de tip die Frank aan pechvogels die dit overkomt wil meegeven.

Daarnaast biedt Re-Clinic in verschillende prijsklassen refurbished smartphones aan met een garantietermijn van 24 maanden. "Als de klant de gewenste telefoon niet in het bestaande segment kan vinden is het vaak mogelijk om deze te bestellen."

Wat ook nieuw is in de winkel is het bedrukken van cadeauartikelen zoals mokken, verschillende soorten en maten tegels, sleutelhangers, broodtrommels, kussens en T-shirts. "Ook klaar terwijl u wacht", benadrukt Frank. "We vullen natuurlijk ook nog steeds inktpatronen, dat blijft altijd beter voor het milieu. Ook verkoopt Frank een ruim assortiment van originele en huismerk inktcartridges en toners van diverse merken.

Andere nieuwe diensten van Re-Clinic zijn het maken van pasfoto's en een ruim assortiment aan telefoonaccessoires zoals hoesjes en opladers van het merk BeHello en SoSkild. Voor de liefhebbers van instax camera's biedt Re-Clinic een leuk assortiment van het merk Fuji instax en Polaroid.

Re-Clinic is op maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.re-clinic.nl of bel 070-3263085, 06-18908084.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant