Afbeelding

Griezelen op Kasteel Duivenvoorde

Actueel 569 keer gelezen

Leidschendam/Voorschoten - Het gaat weer griezelen op kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Het kasteel, met het duistere landgoed als decor, komt op woensdagmiddag 31 oktober tot leven met spoken, griezelaars en ander gespuis. Halloween op Duivenvoorde is bedoeld voor moedige kinderen van 4 tot 12 jaar (met hun ouders).

Kom verkleed in je engste (halloween)kostuum en ga op avontuur in het kasteel. Dool rond door de donkere gangen en kasteelkamers in griezelsfeer en ontmoet de ongure bewoners en hun personeel. De dwaaltocht door de eeuwenoude gangen overleefd? Laat je dan spooky schminken of huiver bij de korte griezelverhalen in de Eetkamer of voor wie echt durft op de zolder van het kasteel.

Je kunt ook buiten op het landgoed op avontuur gaan. Volg een spooktocht door het schemerige park, laat je toekomst voorspellen en hol je eigen pompoen uit. Of kom lekker halloweenknutselen en maak bijvoorbeeld angstaanjagende griezelspinnen. Ook is er een kampvuurtje waar je marshmallows kunt roosteren. Halloween op Duivenvoorde vindt plaats op woensdag 31 oktober van 16:00 – 19:00 uur (poort opent om 15:30 uur).

Het eerste deel van de middag (tot 17:30 uur) is gericht op kinderen tot 8 jaar, daarna (wanneer het donker wordt) op kinderen van 8 tot 12 jaar. Het kost voor kinderen t/m 3 jaar gratis van 4 t/m 12 jaar €5,- en voor volwassenen €7,50. Bestel je tickets op www.kasteelduivenvoorde.nl of bij de entree (uitsluitend pinbetaling).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant