Afbeelding

Natuurwerkdag in polder bij Leidschendam

Actueel 349 keer gelezen

Leidschendam - Elke eerste zaterdag van november is de jaarlijkse Natuurwerkdag, de grootste en gezelligste vrijwilligersactie in het groen.

Ook de werkgroep Duivenvoordse Veenzijdsepolder SBB doet dit jaar weer mee. De klus bestaat uit het afzagen van bomen en struiken en het opknappen van een bruggetje en het verbeteren van de bereikbaarheid door de aanlag van knuppelpaden Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom. Gestart wordt om 9.30 uur en om 13.00 uur wordt het werk afgerond. Het verzamelpunt voor de klus is aan het einde van het Tuinenpad op de parkeerplaats Northey in Leidschendam. Voor koffie en thee wordt gezorgd, neem een mok mee en eventueel wat om te eten. Wil je de handen uit de mouwen steken voor de natuur en de vrijwilligersclub tijdens de Natuurwerkdag komen versterken? Iedereen is welkom. Meld je aan via de website: www.natuurwerkdag.nl.

Je vindt de klus door te zoeken met de zoekterm: Duivenvoordsepolder. Neem voor meer informatie contact op met Ed de Meijer, coördinator van de werkgroep via e-mail: eddemeijer@casema.nl of tel. 06-11607058. Er wordt met name langs de randen ruimte gemaakt voor nieuwe ontwikkelingen. Maar ook is begonnen met andere activiteiten zoals de aanleg van een bruggetje, het vrijmaken van de paden van braamopslag en het opruimen van afgestorven essen. Trek laarzen of waterdicht schoeisel aan en trek warme waterdichte kleding aan die tegen een stootje kan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant