De gebroeders Huygens plaatsten de vlag bij de winkel en verklaarden de nieuwe winkel van WereldWinkel Voorburg voor geopend (foto: pr).
De gebroeders Huygens plaatsten de vlag bij de winkel en verklaarden de nieuwe winkel van WereldWinkel Voorburg voor geopend (foto: pr).

Gebroeders Huygens openen WereldWinkel in Voorburg

Actueel 715 keer gelezen

Voorburg - De gebroeders Huygens schreden zaterdag 20 oktober zo rond 12.00 uur vanaf het Westeinde naar Herenstraat 38 in Voorburg, de vlag meedragend van de WereldWinkel.

Aangekomen bij laatstgenoemde locatie, plaatsten zij onder applaus van een grote schare van belangstellenden de vlag in de houder naast de vitrine van de winkel en verklaarden zij de nieuwe winkel van WereldWinkel Voorburg voor geopend.

Voorzitter Emile Duijsens van Stichting WereldWinkel Leidenschendam-Voorburg dankte de heren Huygens voor hun welwillendheid, om de prachtige nieuwe winkel, gelegen in Herenstraat pal tegenover de pittoreske Wielemakersslop, te komen openen. Tevens nam hij de gelegenheid te baat om alle vrijwilligers van de WereldWinkel in zowel Leidschendam als in Voorburg te bedanken voor hun inzet voor de Wereldwinkel. Tevens bedankte hij de vrijwilligers die in een vrij korte periode de verhuizing in Voorburg hebben mogelijk gemaakt naar het pand Herenstraat 38. In het bijzonder noemde hij onder meer, Marion Rusman, Marianne Smets, Jan van Harte, Pieter Damen en Mieke Schuyt.

De Wereldwinkel is een cadeauwinkel waar producten verkocht worden uit niet-westerse culturen. Alle producten zijn handgemaakt met respect voor mens en milieu. Met de verkoop van deze producten helpt men de producenten een menswaardig bestaan op te bouwen (zie ook www.wereldwinkelleidschendam-voorburg).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant