Wethouder Rouwendal schonk de Stichting een cheque van 500 euro.
Wethouder Rouwendal schonk de Stichting een cheque van 500 euro.

Jubileum Stichting Duivenvoorde gevierd

Actueel 411 keer gelezen

Leidschendam - Dat Stichting Duivenvoorde haar bewoners centraal stelt, bleek vorige week wel bij het zeer geslaagde 50-jarig jubileumfeest.

Vorige week donderdag vertrok zij met vijf bussen, ook voor mensen met een rolstoel of rollator, naar Madurodam. Daar werden de bewoners en vrijwilligers getrakteerd op een parkbezoek, koffie met gebak, een heerlijke lunch en een vrolijk muzikaal samenzijn.

Piano
Maar er was meer. Muziek van een draaiorgel bij de wooncomplexen, een filmmiddag met de film 'Terug in de tijd met de Blauwe Tram en een spetterende feestavond in het Dienstencentrum met muziek en cabaret. Op deze manier was er aandacht voor alle bewoners. Dat de bewoners op hun beurt blij zijn met hun woonomgeving bij Stichting Duivenvoorde blijkt uit de vele bloemen, ingelijste prenten en beelden die zij de Stichting cadeau gaven. En niet te vergeten een nieuwe piano die de activiteitencommissie met de hulp van sponsors wist aan te schaffen.

Cheque
Eerder in de week werd tijdens een officieel middagprogramma stilgestaan bij het verleden en de toekomst van de Stichting. Wethouder Rouwendal feliciteerde de (oud-) bestuursleden, (oud-) medewerkers, leden van de bewoners- en activiteitencommissies en zakelijke relaties. Hij roemde de betrokkenheid van de Stichting bij haar bewoners, de sfeer en de mogelijkheden van het dienstencentrum. Hij onderstreepte dit door een cheque van €500,- aan te bieden. De heer Borggreve, vastgoedadviseur, benadrukte vervolgens in een toespraak de mogelijkheden van Stichting Duivenvoorde om mensen langer zelfstandig te laten wonen.

Vertrouwd wonen
De Stichting ziet samen met haar directeur, de heer Peeringa, de toekomst met vertrouwen tegemoet. De slogan van Stichting Duivenvoorde 'Vertrouwd wonen'wappert inmiddels op de nieuwe vlaggen bij de wooncomplexen van Duivenvoorde.

Met bussen werd een uitstapje gemaakt naar Madurodam (foto's pr Stichting Duivenvoorde).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant