Afbeelding

Heerlijke buitenspeeldag SenW in herfstvakantie

Actueel 212 keer gelezen

Leidschendam - Sport en Welzijn (SenW) organiseerde in de herfstvakantie veel leuke activiteiten voor kinderen.

Op woensdagmiddag stond de Buitenspeeldag in Prinsenhof op het programma. Zeker 80 kinderen met hun ouders kwamen dansen en spelletjes doen en hadden een heerlijke middag.

De hoofdact van deze Buitenspeeldag was Juvat Westendorp: een bekende danser, acteur en ambassadeur van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). De kinderen leerden veel dansmoves. Verder konden de kinderen hardlopen, voetballen, zich laten schminken en groente en fruit winnen met een work-out.

Miriam Blom (combinatiefunctionaris SenW): "We kijken terug op een prachtige middag. De kinderen waren de hele middag lekker buiten aan het spelen. Ze deden actief mee aan de danslessen en alle spelletjes." De Buitenspeeldag werd mede mogelijk gemaakt door WOeJ, dansschool Creasi, de Wereldkeuken, Burenbus, Vidomes, Vlietwensen, Vlietkinderen, Jantje Beton en de vrijwilligers van RKAVV.

De Buitenspeeldag maakte deel uit van de herfstvakantieactiviteitenweek van SenW met een sportdag, een dag met natuuractiviteiten, de Buitenspeeldag, een gamedag en een middag met koken, spelen en levend programmeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant