De nieuwe belevingswinkel is met 80 m² de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland (foto: pr).
De nieuwe belevingswinkel is met 80 m² de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland (foto: pr).

Chocoladewinkel Leonidas in Leidsenhage

Actueel 1.668 keer gelezen

Leidschendam - Leonidas opende deze maand een vestiging in het eerste vijfsterren shoppingcentre van Nederland. Met de opening van de flagshipstore zet het chocolademerk een unieke stap.

"Onze nieuwe belevingswinkel is met 80m² de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland. De shop is volledig volgens het nieuwe Leonidas-concept ingericht", aldus Manouschka Bouman, District Sales Manager Nederland. De nieuwe vestiging bevindt zich in Leidsenhage, de toekomstige Mall of The Netherlands, in Leidschendam. Dit wordt een volledig overdekt winkelcentrum waar een 'dagje uit' centraal staat. The Mall wil bezoekers verrassen, vermaken en inspireren, ook op het gebied van foodconcepten en -producten.


De Belgische chocolatier heeft met meer dan 200 verkooppunten in Nederland een aanzienlijke dekking op de Nederlandse markt. "Onze klanten waarderen ons hoge kwaliteitsniveau. We gebruiken altijd 100% verse cacaoboter om onze chocoladecreaties te maken. De Nederlandse consument is al jaren bewust bezig met voeding en verantwoord genieten. Met onze Leonidas flagshipstore kunnen we goed uitleggen wie we zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben: eerlijke en altijd verse chocolade", aldus Bouman. In haar nieuwste winkel voegt Leonidas daar beleving aan toe door op de winkelvloer chocoladeproducten te maken. Denk aan strawberry dipping, chocolademelk en de chocoladefontein die er staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant