Ook burgemeester Klaas Tigelaar kreeg een exemplaar overhandigd door clubpresident Marianne Knijnenburg van de Lionsclub Prinses Marianne en Karlo Wessels van Het Krantje Leidschendam-Voorburg (foto: Michel Groen).
Ook burgemeester Klaas Tigelaar kreeg een exemplaar overhandigd door clubpresident Marianne Knijnenburg van de Lionsclub Prinses Marianne en Karlo Wessels van Het Krantje Leidschendam-Voorburg (foto: Michel Groen). Foto: Michel Groen

Goede Doelen Krant brengt 10.000 euro op

Actueel 387 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Goede Doelen Krant die op 24 oktober in samenwerking met Het Krantje werd uitgebracht door de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne, heeft in totaal 10.000 euro opgebracht.

De krant werd die dag – uitneembaar in Het Krantje in een oplage van 47.000 kranten huis-aan-huis bezorgd in Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen en Stompwijk. Het was voor het vijfde jaar dat deze Goede Doelenkrant werd uitgebracht en ook de Lionsclub Prinses Marianne viert een lustrum, namelijk haar 20-jarig bestaan.

Ook burgemeester Klaas Tigelaar kreeg een exemplaar overhandigd door clubpresident Marianne Knijnenburg van de Lionsclub Prinses Marianne en Karlo Wessels van Het Krantje Leidschendam-Voorburg.

Het geld dat de krant, dankzij de adverteerders, opbrengt gaat naar een aantal goede doelen. Dat zijn dit jaar het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg, wijkgebouw De Boot van wijkvereniging Damsigt, de Stichting Leidschendamse Jeugdmanege Hestar, Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o., de paragolf van Golfvereniging Leeuwenbergh, het Haags Instrumentaal Jeugdensemble en de Stichting Haarwensen. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant