Stoeptegel door de ruiten gegooid bij het kinderdagverblijf Piggelmee aan de Dobbelaan (foto: AS Media).
Stoeptegel door de ruiten gegooid bij het kinderdagverblijf Piggelmee aan de Dobbelaan (foto: AS Media).

Spoor van vernielingen rond Dobbelaan

Actueel 1.081 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Een groep van zo'n 20 tot 25 jongeren heeft zaterdagavond 3 november een spoor van vernieling achtergelaten rond de Dobbelaan in Leidschendam.

Twee containers werden in brand gestoken, er zou vuurwerk zijn afgestoken en ruiten van kinderdagverblijf Piggelmee en het pand van Sport en Welzijn aan de Dobbelaan te Leidschendam werden ingegooid. Vermoedelijk zijn de jongeren ook binnen geweest.

De politie heeft in de omgeving een onderzoek ingesteld waarop er in totaal zes verdachten werden aangehouden voor openlijke geweldpleging. De aangehouden verdachten waren jongeren tussen de vijftien en zeventien jaar oud en afkomstig uit Leidschendam en Den Haag. De verdachten werden verhoord door de politie.

Van een aantal andere jongens die langs het dagverblijf liepen zijn de gegevens opgenomen, waarna ze hun weg weer mochten vervolgen. De politie heeft verder onderzoek gedaan in de wijk op zoek naar de overige jongeren en eventuele bewijsstukken. 

In verband met dit incident is de politie dringend op zoek naar getuigen. De groep is aardig in kaart gebracht, maar er wordt nog gezocht naar overtuigend bewijs of getuigen. Heeft u iets van dit incident gezien of gehoord? Neem dan contact op met politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant