[Laatste kans] Bespaar op je energierekening | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Laatste kans

Bespaar op je energierekening

  •   116 keer gelezen

De vaste lasten zullen naar verwachting in 2019 fors gaan stijgen. Een gemiddeld huishouden is daardoor tot wel €700,00 extra kwijt aan de vaste lasten!

Met name de kosten voor verzekeringen, energie en de verhoogde belastingen zorgen voor deze forse toename in de kosten. Jaarlijks stappen ruim 1,4 miljoen Nederlanders over naar een andere energieleverancier. Dit levert een forse besparing in de kosten op.

Energie Collectief
De beste manier om optimaal te besparen en zeker te zijn dat je kiest voor het allerbeste aanbod is door mee te doen aan een Energie Collectief. Als lezer van deze krant heeft u nu de exclusieve mogelijkheid om mee te doen aan zo'n Energie Collectief. Dit collectief wordt georganiseerd in samenwerking met Vastelastenbesparing. Zij laten jaarlijks tienduizenden mensen flink besparen op hun kosten voor energie, internet, tv, bellen en verzekeringen en zijn inmiddels een gevestigde naam in de wereld van besparingen door consumenten.

Altijd de beste aanbieding
Het Energie Collectief werkt vanuit de gedachte dat we samen de beste deal kunnen afdwingen bij de energieleveranciers. Hoe meer mensen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer aan het collectief hoe groter de onderhandelingspositie is met de energieleveranciers. Deze energieleveranciers strijden uiteindelijk tegen elkaar voor de laagste tarieven. Zo weet u zeker dat het onderste uit de kan is gehaald en u altijd de allerbeste energiedeal van dit moment krijgt.

Vrijblijvend inschrijven
Via de website: www.metdekrantbesparen.nl kunnen alle lezers van deze krant zich aanmelden. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis en is in een halve minuut geregeld. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld en starten vervolgens de onderhandelingen met de energieleveranciers. Het allerbeste aanbod krijgt u daarna van ons per mail toegestuurd. Na ontvangst van het energieaanbod kunt u direct eenvoudig uw persoonlijke besparing inzien. U kunt daarna zelf bepalen of u op het aanbod in wilt gaat.

Inschrijven voor het Energie Collectief is nog maar een paar dagen mogelijk. Zondag 11 november moet uw inschrijving binnen zijn dus aarzel niet en bespaar ook op uw energiekosten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>