Meester Patissier, Meester Boulanger en tv-persoonlijkheid Robèrt van Beckhoven (foto: Sandra Hoekstra).
Meester Patissier, Meester Boulanger en tv-persoonlijkheid Robèrt van Beckhoven (foto: Sandra Hoekstra). Foto: Sandra Hoekstra Photographer.com

Winkelcentrum Leidsenhage zoekt de beste taartenbakkers

Actueel 1.409 keer gelezen

Leidschendam - Winkelcentrum Leidsenhage is op zoek naar de beste taartenbakkers uit de regio voor de feestelijke opening van Fresh! op donderdag 29 november.

Van jonge bakkertjes tot doorgewinterde thuisbakkers, iedereen kan deelnemen aan de bakwedstrijd. Meester Patissier, Meester Boulanger en tv-persoonlijkheid Robèrt van Beckhoven (bekend van o.a. Heel Holland Bakt en de CupCakeCup) is tijdens 'Feestelijk Fresh!' aanwezig om de creaties te proeven en te beoordelen op smaak, uitstraling en techniek.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 19 november aanmelden via www.leidsenhagevernieuwt.nl door hun idee, motivatie en een beschrijving van de taart in te vullen. Uit alle inzendingen worden de 25 mooiste ideeën geselecteerd voor de finale. De geselecteerde bakkers maken thuis hun creatie die zij meenemen naar Fresh! om te laten beoordelen. De 25 bakkers gaan op de foto met Robèrt en krijgen een bakboek van de Meester. De bakker met de meeste punten wint een themacursus in het 'vlaggenschip' van Robèrts bedrijf in Oisterwijk.

Op donderdag 29 november wordt de nieuwe versmarkt van Leidsenhage geopend. Van 29 november t/m 2 december zijn er allerlei feestelijke én smaakvolle activiteiten voor jong en oud zoals o.a. proeverijen en kookworkshops. Meer info op www.leidsenhagevernieuwt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant