Foto: Barbara Koppe - Koppe in Beeld
Foto: Barbara Koppe - Koppe in Beeld

Ondernemers in de schijnwerper

Actueel 367 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Tijdens de dag van de Ondernemer, op de derde vrijdag van november, worden ondernemers bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Ook in Leidschendam-Voorburg zijn er bevlogen ondernemers die opvallen en op deze dag in de schijnwerper worden gezet. 


De spotlight staat dit jaar op vier bevlogen ondernemers: Casper van Leeuwen van NuoVeni, Marc Duijs van Sport2000, Undine Eckard van Undine Lederwaren en Hidde en Matthijs van Jeursen van Jeursen Design. De ondernemers deden, samen met de wethouders Van Eekelen, Stemerdink en Rouwendal, de accountmanager bedrijven, centrummanager en bestuursleden van MKB Leidschendam-Voorburg, een ronde langs elkaars bedrijven. Een uitgelezen moment om kennis met elkaar te maken, ervaringen te delen en van elkaar te leren.


"Het was heel interessant om deze ondernemers te bezoeken", zegt wethouder economie Astrid van Eekelen: "Leuk om te zien en te horen wat zij met lef en doorzettingsvermogen hebben bereikt. Daarom staan zij vandaag centraal tijdens de Dag van de Ondernemer. Voor Leidschendam-Voorburg zijn ondernemers belangrijk. Zij zorgen ervoor dat het prettig is om hier te wonen, te werken en te recreëren. De gemeente schept daarom graag een klimaat waarin ruimte is voor goed ondernemerschap, door hen te stimuleren en te faciliteren waar mogelijk."
 

Lees het voledige verslag van deze dag met meer informatie over de ondernemers in het Krantje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant