Afbeelding
DE JULIANABAAN

Voor iedere klus in huis naar Lenta Voorburg

Algemeen 487 keer gelezen

Voorburg - Bij Lenta aan het Koningin Julianaplein 32-33 in het Voorburgse winkelcentrum De Julianabaan kun je terecht voor de gebruikelijke artikelen die je in een doe-het-zelf- en ijzerwarenwinkel mag verwachten. 

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Lenta Voorburg heeft het. Bedrijfsleider Harry Neeleman somt op: "Beveiliging, chemische producten, elektrisch gereedschap, elektra, gordijnrails, handgereedschap, hang- en sluitwerk, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, lijmen, kitten, naamplaten, sanitair, verf en zonwering op maat."

"Het mooie is dat ik het assortiment grotendeels zelf bepaal", vertelt Neeleman. "Een aantal zaken wordt centraal ingekocht, maar andere producten kopen wij in bij een groothandel met zo'n 50.000 artikelen. Dus het moet al gek lopen als we daar niet kunnen bestellen wat je zoekt. Dus als ergens vraag naar is, kunnen wij het opnemen in ons assortiment."

Neeleman werkt al ruim 30 jaar bij Lenta. Oorspronkelijk volgde hij een timmermansopleiding en dat kwam goed van pas. Dankzij zijn ervaring kan hij zijn klanten voorzien van een gedegen advies. 

Ook voor verf moet je bij Lenta Voorburg zijn. "Er zijn in de buurt helemaal geen andere winkels meer waar ze verf verkopen, dus zijn wij klanten die iets te schilderen hebben graag van dienst", geeft Neeleman aan. In de zaak staat dan ook een verfmengmachine. Allerlei soorten en duizenden kleuren zijn mogelijk. En dat klaar terwijl u wacht. 

Een ander product waar veel vraag naar is bij Lenta, is ledverlichting. Gloeilampen en halogeen zijn immers uit. Andere koplopers zijn producten van Alabastine, HG en batterijen. 

Tot slot kan men bij Lenta terecht voor het (bij) maken van huissleutels en diverse certificaatsleutels.

Meer informatie:
www.lenta.nl
tel. 070-3865327

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant