Afbeelding

Nieuwe variant voor ongelijkvloerse kruisingen N14

Actueel 895 keer gelezen

Leidschendam - Rijkswaterstaat organiseert op 6 december opnieuw een informatieavond over de laatste ontwikkelingen rondom de ongelijkvloerse kruisingen op de N14. Er is een nieuwe variant ontwikkeld die de toegang tot de N14 makkelijker maakt. Dit naar aanleiding van reacties op de eerder gepresenteerde varianten op 27 november. 

Er zijn in de nieuwe variant geen keerlussen en calamiteitendoorsteken meer nodig op de Monseigneur van Steelaan/Appelgaarde/Kersengaarde en de Prins Bernhardlaan ter hoogte van de Klaverweide. 

De informatiebijeenkomst is bedoeld om inwoners nader te informeren over deze nieuwe variant en dient tevens als informatie voor de gemeente Leidschendam-Voorburg voor een advies van de gemeente aan de Minister van infrastructuur en Waterstaat.

Datum: 6 december 2018
Locatie: Fletcher hotel, Weigelia 22, 2262 AB Leidschendam
Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur

Programma
Op vier verschillende tijdstippen geeft Rijkswaterstaat een presentatie. Dan wordt er een toelichting gegeven op deze variant. Er is geen inloop.  De presentaties beginnen om:
• 19.00 uur
• 19.30 uur
• 20.15 uur
• 20.45 uur

Er kunnen maximaal 60 personen in de zaal. Indien de zaal vol is, kan men wachten op de volgende presentatie of vooraf besluiten om op een later tijdstip te komen

Vragen?
Kijk op www.a4haaglanden-n14.nl, of bel de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant