Opening van de zaak door de Kerstman en de filiaalmanager (foto: pr Hoogvliet).
Opening van de zaak door de Kerstman en de filiaalmanager (foto: pr Hoogvliet).

Vernieuwde supermarkt Hoogvliet Leidschendam geopend

Actueel 2.960 keer gelezen

Leidschendam - De kerstman verrichtte op donderdag 13 december om 08.00 uur de openingshandeling van de Hoogvliet supermarkt aan de Damstraat in Leidschendam. De supermarkt is na een flinke verbouwing volledig vernieuwd, uitgebreid en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl.

De supermarkt heeft een klein aantal extra vierkante meters gekregen. Verder zijn enkele afdelingen verplaatst, waardoor het boodschappen doen efficiënter wordt en de klant sneller haar weg kan vinden in de ruime winkel. Direct in het oog springen de afdelingen met verse producten, zoals pizza, grillproducten, tapas, buitenlandse kaas en traiteurmaaltijden.

In de overdekte parkeergarage voor de winkel kan men nog steeds gratis parkeren. De Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe 'Helemaal Hoogvliet' huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en een lattenplafond boven de ambachtelijke broodafdeling. Op het pand prijkt het nieuwe Hoogvliet-logo.

De heropening van het nieuwe paradepaardje van Hoogvliet wordt gevierd met feestelijke activiteiten en spectaculaire openingsaanbiedingen. Na het verrichten van de openingshandeling kon je met de kerstman op de foto.

Op de openingsdag (vandaag dus!) worden/werden verder de eerste 500 klanten bij besteding van €15 getrakteerd op een heerlijke chocoladecake. Ook staat er vanmiddag een kraam waar pannenkoeken worden 'geprint' met het nieuwe Hoogvliet logo. Klanten en passanten kunnen daar van een gratis pannenkoek smullen.
 

De nieuwe inrichting (foto: pr Hoogvliet).
De nieuwe inrichting (foto: pr Hoogvliet).
De Kerstman deelcadeautjes uit (foto: pr Hoogvliet).
De Kerstman deelcadeautjes uit (foto: pr Hoogvliet).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant