Afbeelding

Kerst-sport gala op sneakers bij Cartouche

Actueel 308 keer gelezen

Voorburg - De Businessclub Cartouche en Rotaryclub Voorburg houden op 21 december het eerste kerstgala op sneakers. De opbrengst is bestemd voor Hockeyclub Cartouche voor zowel top- als breedtehockey en Rugbyclub Voorburg/Leidschendam, een nieuwe juniorenclub die wel een veld heeft maar geen clubhuis of kleedkamers.

Omdat het kerstgala wordt gehouden in de blaashal van Cartouche mogen de dames niet op schoenen met hakken verschijnen maar kunnen ze heerlijk op sneakers genieten van een driegangendiner bereid door keuken-meesters en geserveerd door de spelers van Cartouche heren 1 en dames 1.

Na het diner vindt er een veiling en een loterij plaats met prijzen aangeboden door de community van Leidschendam-Voorburg. Er is muziek van een live-band en een dj.  

Het is mogelijk per tafel te boeken, maar ook individueel. De tafels zijn voor acht personen. De kaarten kosten € 75,- per persoon. Dat is inclusief welkomstdrankjes, diner en het feest met livemuziek. Aan tafel kan men exclusieve wijnen van Wijnkoperij van Dop bestellen waarmee ook het goede doel wordt gesteund. 

Inschrijven voor het eerste kerst-sportgala op sneakers (Kledingadvies: black tie/gala) kan op info@businessclubcartouche.nl                  
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant