Afbeelding

Stem op uw favoriete ondernemer

Algemeen 1.350 keer gelezen

Het gaat goed met de Nederlandse economie en dat is ook merkbaar in Leidschendam-Voorburg. Er wordt weer gebouwd, er ontwikkelen zich leuke bedrijfsverzamelgebouwen die goed gevuld zijn met ondernemers en de werkloosheid binnen de gemeente daalt. Ondernemers durven weer te investeren en maken dit graag kenbaar in het Krantje.

Elke week presenteert een ondernemer zich in de rubriek 'Ondernemer van de week'. Dit kan een startende ondernemer zijn maar ook een ondernemer die al jaren actief is en graag meer bekendheid wil binnen de gemeente. Het zijn mooie verhalen over uiteenlopende bedrijven waarbij de ondernemer als persoon centraal staat. Hoe is zijn of haar gang naar zelfstandig ondernemerschap verlopen, welke kansen en bedreigingen ziet de ondernemer, hoe kijkt de ondernemer naar de toekomst in relatie tot het eigen bedrijf.

Net als vorig jaar maken de ondernemers die het afgelopen jaar 'Ondernemer van de Week' zijn geweest kans op de titel 'Ondernemer van het Jaar'. Het wordt een gecombineerde prijs gekozen door een vakjury en een publieksjury. De vakjury bestaat uit leden van MKB Leidschendam-Voorburg en de publieksjury uit lezers van het Krantje. U kunt deel uitmaken van deze publieksjury door te stemmen op uw favoriete ondernemer. In deze jaarlijkse ondernemersbijlage leest u nogmaals de inspirerende verhalen over deze nieuwe en gevestigde ondernemers die op creatieve wijze de markt benaderen en dit kenbaar willen maken aan de lezers van het Krantje.

De ondernemer die percentueel gezien de meeste stemmen heeft van de vakjury samen met de publieksjury wordt de 'Ondernemer van het jaar 2018'. Stemmen kan via de poll op deze website. Lees de verhalen in deze bijlage nog eens door en bepaal aan de hand daarvan wie u de meest innovatieve, enthousiaste ondernemer vindt die wat toevoegt aan het ondernemersklimaat van Leidschendam-Voorburg. Stemmen kan tot en met vrijdagochtend 18 januari.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van MKB Leidschendam-Voorburg op woensdag 23 januari wordt de ondernemersprijs uitgereikt. Wie de prijs heeft gewonnen leest u de volgende dag op www.hetkrantje-online.nl en in het Krantje van 30 januari.

De wekelijkse rubriek 'Ondernemer van de Week' krijgt ook dit jaar weer een vervolg. Wilt u als ondernemer uw verhaal vertellen, wilt u laten weten wat u de inwoners van Leidschendam-Voorburg te bieden heeft, waarom zij juist bij u moeten zijn voor dat specifieke product of die dienst en wilt u in aanmerking komen voor de titel 'Ondernemer van het jaar 2018', neem dan contact op met het Krantje (015 - 361 54 75 of krantje@telstar-uitgeverij.nl). Dan ziet u mij binnenkort verschijnen voor het interview.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant