(foto: Roy Wolters/Regio15).
(foto: Roy Wolters/Regio15).

Bestuurder laat gewonden aan hun lot over

Actueel 2.962 keer gelezen

Voorburg - Op de Parkweg ter hoogte van station Leidschendam-Voorburg heeft gisteravond een zwaar ongeluk plaatsgevonden. De veroorzaker is na het ongeval gevlucht.

Twee auto's kwamen met elkaar in botsing nadat één van de auto's, volgens omstanders op de Parkweg, een inhaalpoging deed met hoge snelheid. De auto raakte een stoep en crashte. Bij de aanrijding werden ook een informatiebord en een boom geraakt. De bestuurder van de zwarte auto is na het ongeval weggerend. Hij liet zijn zwaargewonde bijrijder achter. De politie is naar hem op zoek. 

Twee personen raakten gewond waarvan één ernstig. Behalve twee ambulances werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plaatse gevraagd. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, vergezeld van de arts van het MMT. De verkeerspolitie en VOA doen onderzoek naar het ongeval.

Het Oosteinde was eninge tijd in beide richtingen afgesloten in verband met het ongeval en het onderzoek. Auto onderdelen (waaronder het plaatswerk van de rechter zijdeur) lagen over de hoofd- en parallel rijbaan verspreid.

Bij het onderzoek is ook de Forensische Opsporing en een hondengeleider ingezet. De auto van de veroorzaker is uiteindelijk door de politieberger afgevoerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant