Naast Henry Steffens en Alexander Wagener heeft ook Edwin van de Graaf (r.) plaatsgenomen in de jury (foto: pr).
Naast Henry Steffens en Alexander Wagener heeft ook Edwin van de Graaf (r.) plaatsgenomen in de jury (foto: pr).

Nieuwe website én een nieuwe jury Sportprijs 2018

Sport 721 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Na de bekendmaking van alle genomineerden voor de Sportprijs 2018 is er een speciale website gelanceerd: www.sportprijs-lv.nl. Naast de nieuwe website is er nòg een vernieuwing: de samenstelling van de jury.

De Sportprijzen worden uitgereikt aan sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg die in 2018 unieke sportprestaties leverden. De Sportprijs heeft niet alleen een nieuwe website, maar ook een nieuwe jury. Naast Henry Steffens en Alexander Wagener heeft Edwin van de Graaf (Sportman van 2016) plaatsgenomen in de jury: "Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor de sportprestaties van alle sporters binnen de gemeente. Deze verkiezing is een mooi middel om de sporters in het zonnetje te zetten en de aandacht te geven die ze verdienen."

De jury van de Sportprijs 2018 maakte uit alle aangedragen sporters en sportteams per categorie een shortlist. De stemmen van de jury, de voorzitters van de sportverenigingen en het publiek tellen allemaal voor 1/3e mee voor de einduitslag. Alles bij elkaar levert dit een winnaar per categorie (Sportman, Sportvrouw, Sportteam, Sporter met een beperking, Sporticoon en Sporttalent). Het publiek kan vanaf 28 januari stemmen via de nieuwe website www.sportprijs-lv.nl. De officiële uitreiking van de Sportprijzen is maandag 18 februari in sporthal De Kastelenring in Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant