Vele turnteams genoten van het Donar Team Cup toernooi in turnhal Cascade (foto: Remco Bruijne).
Vele turnteams genoten van het Donar Team Cup toernooi in turnhal Cascade (foto: Remco Bruijne).

Donar Team Cup in turnhal Cascade

Actueel 361 keer gelezen

Voorburg - De nog nieuwe Turnhal Cascade was zaterdag het toneel van reeds het tweede grote turnevenement: 106 teams van 4 turnsters en ruim 550 bezoekers genoten van het Donar Team Cup toernooi.

De Donar Team Cup is een nieuw clubtoernooi aan het begin van het wedstrijdseizoen, dat naast de officiële wedstrijden van de KNGU wordt georganiseerd. Medeorganisator Mark Meijerman: "Het doel is om een feestelijke en ontspannen wedstrijddag te organiseren voor de 3e t/m 5e divisie. We hebben lekker veel prijzen, wat natuurlijk vooral voor jeugd aansprekend is. Het team met de beste totaalscore wint de felbegeerde Donar Team Cup Bokaal."

Vele vrijwilligers waren zaterdag en zondag in touw om alles gladjes te laten verlopen. De SSLV bestierde de accommodatie, de Donar-mensen organiseerden het toernooi en het vaste schoonmaakbedrijf Bisschops en zn. sponsorde een schoonmaakbeurt op zondagochtend om zaal en tribune weer in topconditie te brengen. Dit evenement toont opnieuw aan dat de behoefte aan een goede turnaccommodatie in Voorburg groot is. Het geld dat de gemeente in deze accommodatie heeft geïnvesteerd, is goed besteed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant