De dames van The Red Hat Society kleden zich altijd in het paars en dragen een rode hoed, een dresscode die verbindt (foto: pr).
De dames van The Red Hat Society kleden zich altijd in het paars en dragen een rode hoed, een dresscode die verbindt (foto: pr).

Rode Hoeden gaan van start in Leidschendam

Actueel 1.807 keer gelezen

Leidschendam - De internationale Red Hat Society is een nieuwe groep rode hoeden ladies gestart in Leidschendam, genaamd Red Hat Dancing Ladies. Nieuwe deelnemers zijn welkom.

The Red Hat Society is een vrolijke vrouwenbeweging voor ladies, die de vijftig zijn gepasseerd en met plezier in het leven staan. Eén of twee keer in de maand worden er gezellige activiteiten georganiseerd en vriendschappen gesloten. De dames kleden zich altijd in het paars en dragen een rode hoed, een dresscode die verbindt. De beweging is niet politiek, religieus of commercieel en het doel is sociale communicatie, het maken van plezier, frivoliteit, creativiteit en vriendschap in de middelbare leeftijd en daarna. Er wordt tijdens de bijeenkomsten niet gezeurd.

De groep (een chapter), heeft tot nu toe vijf enthousiaste ladies die één keer bij elkaar zijn geweest om te overleggen over de activiteiten van het komend jaar. Queen Myrtha: "We zouden het nog veel leuker vinden als er meer vrouwen lid worden. Dat maakt het uitgaan veel gezelliger. Wij staan open voor nieuwe leden, die niet per se uit Leidschendam hoeven te komen om lid te worden en die ook niet hoeven te kunnen dansen". Heeft u interesse, staat u met plezier in het leven, bent u opgewekt? Dan past de Red Hat Society helemaal bij u. Heeft u interesse? Neem contact op met toosramakers@gmail.com of kijk op www.dancingladies.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant