Afbeelding

Nieuwe accountmanager bedrijven

Actueel 630 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sinds dit jaar is Carien van den Hoek de nieuwe accountmanager bedrijven namens de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zij neemt na drie jaar het stokje over van Kim van Loon, die deze functie heeft opgebouwd. 

"De afgelopen jaren heeft Kim veel werk verricht en een mooi netwerk opgezet. Ik ga verder waar zij gebleven is. De komende tijd ligt de focus op het verder toekomstbestendig maken van de bedrijventerreinen in Leidschendam-Voorburg", vertelt Carien van den Hoek. "Hiervoor was ik projectmanager voor een ondernemersvereniging in de binnenstad van Den Haag en werkte ik voor Steenworp Vestigingsadviseurs. Deze ervaring neem ik mee naar Leidschendam-Voorburg. Kim introduceert mij in het netwerk van collega's, ondernemers, bedrijfsleven en instellingen in de gemeente, zodat ik vanaf maart helemaal mijn weg weet te vinden."

Kim van Loon: "De accountmanager bedrijven is, samen met de centrummanager voor de kernwinkelgebieden, echt van meerwaarde als één loket voor ondernemers. De afgelopen jaren zijn flinke stappen gezet. De gemeente stelde de Economische agenda op met een bijbehorend uitvoeringsprogramma, zoals de Revitaliseringsstrategie Bedrijventerreinen. Carien is de juiste persoon om hier mee verder te gaan. Ik blijf nog wel betrokken, want ik ben namens de gemeente Coördinator van het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt."

Een vast aanspreekpunt
Ondernemers dragen bij aan de levendigheid van Leidschendam-Voorburg. Het is belangrijk dat bedrijven en gemeente goed kunnen samenwerken. Daarom bestaat er sinds 2016 één loket voor bedrijven en ondernemers, in de vorm van de accountmanager bedrijven en de centrummanager. Zo hebben ondernemers een vast aanspreekpunt. Dit helpt om de weg binnen de gemeente beter te kunnen vinden. De accountmanager verbindt partijen aan elkaar, zoekt de juiste contactpersoon op ambtelijk niveau en heeft korte lijnen met de bestuurders. Zo lopen processen soepel(er) en wordt de voortgang bewaakt. 


Meedoen, meepraten of een initiatief?
Speerpunt van de economische agenda is ruimte voor ondernemers. Dit betekent dat er ook ruimte gegeven wordt aan nieuwe initiatieven en ideeën? Laat het ons weten!
    
Contactgegevens    
De komende jaren zetten ondernemers en gemeente zich samen in om het economisch profiel van de gemeente te versterken. Hiervoor is gezamenlijk de Economische agenda opgesteld. Voor vragen kunt terecht bij Carien van den Hoek, CvdHoek@lv.nl, 070 - 300 9397         

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant