De Woonwijzerwagen staat aankomend weekend in de Herenstraat Voorburg.
De Woonwijzerwagen staat aankomend weekend in de Herenstraat Voorburg.

Laats gratis een warmtebeeldfoto maken

Actueel 494 keer gelezen

Voorburg - Hoe energiezuinig is uw woning? Kom dit weekend naar de WoonWijzerWagen in de Herenstraat bij de Oude Kerk en laat u informeren. Hier kan men zich inschrijven voor het laten maken van een gratis warmtebeeldfoto van de gevel van de woning.

Zonnepanelen, gevel- en dakisolatie, elektrisch verwarmen, duurzame materialen, bedenk het en de adviseurs van de WoonWijzerWagen kunnen erover vertellen. Wat is er allemaal mogelijk is op het gebied van verduurzamen?

Gratis warmtebeeldfoto
Op een warmtebeeldfoto is precies te zien op welke plekken de gevel niet goed geïsoleerd is. Goede isolatie zorgt voor een behaaglijk warme en gezonde woning; ongeschikte isolatie kan schimmel en vochtproblemen veroorzaken en zorgt voor kou. De foto laat door middel van kleuren zien waar de naden, kieren en koudebruggen zijn. En dus waar isolatie nodig is. Via de thermoscan op lv.klimaatatlas.net kan men zien hoe het met de isolatie van het dak is gesteld?

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWagen is een initiatief van de WoonWijzerWinkel. Samen met andere gemeenten in de regio is Leidschendam-Voorburg aangesloten bij de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland, waar alle oplossingen voor duurzaam wonen te zien zijn. De WoonWijzerWagen is de mobiele variant, die naar de inwoners toekomt en waar men onafhankelijke duurzaamheidsmakelaars aantreft. 

Waar vindt u de WoonWijzerWagen?
1 februari 15.00 - 19.00 uur      Herenstraat, Oude Kerk, Huygenskwartier Voorburg
2 februari 10.00 - 18.00 uur      Herenstraat, Oude Kerk, Huygenskwartier Voorburg
8 februari 15.00 - 19.00 uur      Sluiskant, Petrus Paulus Kerk, Leidschendam
9 februari 10.00 - 18.00 uur      Sluiskant, Petrus Paulus Kerk, Leidschendam
15 februari 15.00 - 19.00 uur    Winkelcentrum Prins Frederiklaan, Leidschendam
16 februari 10.00 - 18.00 uur    Winkelcentrum Prins Frederiklaan, Leidschendam

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant