Afbeelding
Remco Bruijne+31 6 18501174, spm@fambruijne.nl

VVV komt van koude kermis thuis

Sport 313 keer gelezen

Leidschendam - Het nieuwe VVV 1 begon de competitie na degradatie in de tweede divisie en liep in Lochem meteen een 10-0 nederlaag op.

VVV 1 viel kort na degradatie in de najaarscompetitie uit elkaar, Nolan Schultz vertrok naar Hilversum en Werff Thomas stopte met tafeltennis. Met Mark Spaargaren heeft het team op het nippertje een goede vervanger gevonden. Spaargaren speelde dit weekend in Lochem echter niet mee tegen De Toekomst en Dimitri Eerhard van team 2 viel in. Hoewel VVV net gedegradeerd is, was het sterke De Toekomst een maatje te groot.

Patrick Bruijne, net hersteld van een gebroken hand, had nog geen wedstrijd gespeeld. Het gebrek aan ritme en vastheid nekte hem. Matthijs van der Heiden begon sterk, maar legde het in vijf games af tegen de kopman van De Toekomst. Daarna liep zijn spel iets terug en had hij veel pechballe. Eerhard speelt normaal hoofdklasse, dus een winstpartij was niet te verwachten. Toch wist hij zich ondanks het grote niveauverschil dapper te weren. Hij liet prachtige rally's zien.

Zaterdag 9 februari vanaf 16:00 uur kan VVV zich thuis aan de Van Ruysdaellaan 95 van de slechte start herstellen tegen Hilversum. Kijkers zijn welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant