Jeugdleden vanEHC bevrijdden wat ballonnen uit een doel, waarmee de nieuwe ballonhal was geopend (foto: Michel Groen).
Jeugdleden vanEHC bevrijdden wat ballonnen uit een doel, waarmee de nieuwe ballonhal was geopend (foto: Michel Groen). Michel Groen

Nieuwe ballonhal EHC op Westvliet officieel geopend

Actueel 1.013 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Onder grote belangstelling is op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom in Den Haag bij handbalvereniging EHC zaterdag 2 februari de nieuwe eigen ballonhal geopend, de zogenaamde EHC-European Sports Dome.

De handballers van EHC kunnen nu op eigen terrein overdekt spelen en hoeven daardoor niet meer uit te wijken naar andere sportcomplexen. Ruim twee jaar geleden is handbalvereniging EHC gestart met de plannen voor een ballonhal op het eigen terrein. Na een periode van marktonderzoek, financiële berekeningen, fondsenwerving en leveranciersselectie, is de hal daadwerkelijk geplaatst.

Met deze ballonhal verwacht EHC de vereniging financieel gezond te houden, meer faciliteiten te kunnen bieden aan de eigen leden én aan partijen in de directe omgeving. "De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om de ballonhal te kunnen plaatsen", meldt EHC. "We zijn in november met veel vrijwilligers begonnen. We hebben zelf de gas- en elektra-aansluiting, de extra verharding en fundering gerealiseerd. En toen was het zover en verrees er een hal op ons terrein. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen."

Na alle officiële handeling speelden dames 1 en heren 1 van EHC hun eerste wedstrijden in de hal tegen Oliveo DS2 en E&O HS2. Beide teams boekten een overwinning. De avond werd afgesloten met feest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant