Afbeelding

Dit is het meest originele teamuitje

Algemeen 141 keer gelezen

Heb je wel eens een uitje willen plannen, maar heb je geen idee wat leuk én origineel is? Natuurlijk wil je niet aankomen met standaard of uitgekauwde teambuildingactiviteiten zoals voor de zoveelste keer bowlen of zwoegen tijdens een kookworkshop. Daarnaast is het handig als iedereen mee kan doen, ongeacht hun leeftijd of lichamelijke gesteldheid. Een pubquiz, schilderles of midgetgolf is zo geregeld, maar het hart van je teamgenoten gaat daar niet bepaald sneller van kloppen. Waarvan wel? Clubs! Maar dan wel die ene gecombineerd met golfballen.

Golfen is het ideale uitje, of dat nu voor je bedrijf, sportteam of familiefeest is. Met golfen sla je lekker een balletje in de buitenlucht, waarbij je tussendoor heerlijke wandelingen maakt tussen het groen op de green. En voor de minder sportievelingen onder je team: bij golf begin je al met een handicap. Een grotere handicap betekent dat je meer slagen nodig hebt om alle 18 holes te spelen. De hoogste handicap is 54. Ben je stiekem slechter, dan maakt dat niet uit: je noteert gewoon 54 en je werkelijke handicap - van bijvoorbeeld 99 – blijft een geheimpje.

Na het swingen met de club is het tijd om te swingen in de club. De countryclub wel te verstaan. Hier kan je gezellig met je vrienden borrelen om te zien wie de meeste hole-in-ones heeft gemaakt of juist het gevaar op de baan was en het meeste fore moest roepen: flying object returning to earth. Dus trek die polo en ruitjespantalon aan, laat je beste swing zien en geniet!

Ook als zakelijke activiteit is golfen uitermate geschikt. De countryclub leent zich uitstekend voor vergaderingen, cursussen of heisessies en omring je in een omgeving van oud en nieuw geld. Comfortabel vergaderen in luxueuze ruimtes én met prachtig uitzicht over uitgestrekte groene velden waar je later nog een balletje gaat slaan. Wat wil je nog meer? Een origineel presentje om aan alle gasten te geven! Een pen is te afgezaagd, een flesje wijn kan iedereen wel waarderen. Maar dit laat geen indruk achter. Wat beter aanslaat zijn golfballen met jouw bedrijfslogo erop. Laat bijvoorbeeld golfballen bedrukken bij b55.nl. Zo valt jouw bedrijf op en hebben al jouw gasten een uniek aandenken aan de bijzondere dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant