Er staan workshops streetdance en hennakunst voor meiden uit Leidschendam-Voorburg op het programma (foto: pr SenW).
Er staan workshops streetdance en hennakunst voor meiden uit Leidschendam-Voorburg op het programma (foto: pr SenW).

Activiteitenweek SenW tijdens voorjaarsvakantie

Actueel 300 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In de voorjaarsvakantie organiseert Sport en Welzijn (SenW) weer een activiteitenweek voor de jeugd in Leidschendam-Voorburg.

Kinderen en jongeren uit Leidschendam-Voorburg hoeven zich niet te vervelen in de voorjaarsvakantie! SenW organiseert op verschillende dagen en tijden creatieve en sportieve activiteiten voor de jeugd, inclusief een uitstapje naar JumpXL.

Sport-In
Maandag 25 februari kunnen kinderen van 6-12 jaar traditiegetrouw meedoen met de Sport-In, een gezellige sportdag in sporthal De Fluit. Tijdens de Sport-In maken de kinderen kennis met sporten zoals honkbal, turnen, cricket en badminton, onder leiding van trainers van verschillende sportverenigingen. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke goodiebag. Aanmelden vanaf 10:00 uur bij Sporthal De Fluit (zelf voor lunchpakket zorgen). De toegang is €4 (50% korting met de Ooievaarspas).

De rest van de vakantieweek zijn er nog veel meer leuke dingen te doen bij SenW. Zo staan er dinsdag 26 februari workshops streetdance en hennakunst voor meiden op het programma, alsmede een uitstapje naar Jump XL. De activiteitenweek wordt afgesloten met een Fortnite Battle op de Dobbelaan. Het volledige programma is af te halen bij een van de SenW locaties of kijk op: www.senw-lv.nl/agenda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant