De afgelopen weken werden diverse auto's in brand gestoken en werden objecten opgeblazen met zwaar vuurwerk (archieffoto Regio15).
De afgelopen weken werden diverse auto's in brand gestoken en werden objecten opgeblazen met zwaar vuurwerk (archieffoto Regio15).

Drie aanhoudingen voor branden en vernielingen

Actueel 952 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In het onderzoek naar de autobranden en vernielingen in Leidschendam en Voorburg zijn zaterdag 2 maart drie verdachten aangehouden.

De drie, van 18, 19 en 22 jaar oud, worden verdacht van meerdere brandstichtingen. De verdachten zitten vast en zitten in alle beperkingen, wat inhoudt dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Om die reden is de politie voorlopig terughoudend met het delen van informatie over deze aanhoudingen.

In de nacht van zaterdag op zondag was het weer raak in Voorburg. In de Van Alphenstraat werd een knal gehoord. Niemand raakte gewond. Er is niets bekend over schade. De politie heeft enige tijd gezocht in de wijk en de binnentuin tussen de Van Alphenstraat en de Van Heurnstraat.
In de Van Everdingenstraat in Voorburg werd zaterdag een auto in beslag genomen. Een woordvoerder meldde aan RTV West dat dit is gebeurd 'in het onderzoek naar de autobranden en knallen' die Leidschendam-Voorburg al enige tijd teisteren.

Verder worden in het belang van het onderzoek nog geen nadere mededelingen gedaan.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant