Vorige week raapte Kirsten van Loon al zakken vol blik en plastic op langs de Kostverlorenweg (foto: pr).
Vorige week raapte Kirsten van Loon al zakken vol blik en plastic op langs de Kostverlorenweg (foto: pr).

Opschoonacties in Leidschendam-Voorburg

Actueel 626 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De 17e editie van de Landelijke Opschoondag, georganiseerd door Nederland Schoon, vindt plaats op zaterdag 23 maart.

In de week ervoor organiseren veel scholen al opruimacties. Een opruimactie is een prachtige kans om de band met wijkbewoners en maatschappelijke organisaties aan te halen. Het thema is dit jaar 'Iedereen doet mee'. Als initiatiefnemer van een wijkactie kun je ondersteunen met materialen, helpen bij het inzamelen van het afval of zorgen voor een gezellige verzamelplek en iets lekkers bij de koffie.

Vorige week raapte Kirsten van Loon al zakken vol blik en plastic langs de Kostverlorenweg. "Als fanatieke zwerfvuilraper en initiatiefneemster van de opschoonactie in Leidschendam-Zuid help ik graag de gemeente schoner maken en al helemaal als de zon al zo lekker schijnt. Het vroege mooie weer maakt ook vast dat er veel animo is om mee te helpen op 23 maart", laat Kirsten enthousiast weten.

In Leidschendam-Voorburg zijn al vijf opschoonacties aangekondigd op 23 maart. Bij Wijkvereniging Leidschendam -Zuid is iedereen welkom om te komen helpen van 13:30 tot 15:00 uur bij Ons Tolhuis aan de Horre 1. Wij jij ook meedoen of zelf een actie organiseren? Zoek een actie in jouw buurt of zet er zelf één op via www.supportervanschoon.nl/acties-in-de -buurt/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant